Numărul de persoane vaccinate anti-COVID pe teritoriul României a depăşit miercuri un milion.

Persoana cu numărul un milion este o femeie în vârstă de 86 de ani, care s-a imunizat cu serul Pfizer împotriva Covid-19.

”Ținta inițială era să avem un milion până la sfârștiul lunii martie. Campania de vaccinare merge bine”, a declarat prim-ministrul Florin Cîțu.

”Să sperăm că lucrurile vor merge mult mai repede de acum, ținta noastră e de a avea 10,4 milioane de români vaccinați în septembrie”, a mai spus Cîțu.

Potrivit acestuia, în luna martie vor ajunge în țară încă 2,6 milioane de doze de vaccin.

Integral pe ProTVComentarii

pensionar revoltat Partule, in ritmul de 1milion /2luni iti trebuie 20 de luni ca sa vaccinezi 10 milioane de romani. Nu te mai impauna oltene ca vaccinarea ar merge bine. Eu iti transmit si tie si lui Gheo ca v-a laudati degeaba , persoanele in varsta nu s-au putut programa nici acum la vaccin. Beliti alup !

4 martie 2021 7:25

pensionar revoltat Partule, in ritmul de 1milion /2luni iti trebuie 20 de luni ca sa vaccinezi 10 milioane de romani. Nu te mai impauna oltene ca vaccinarea ar merge bine. Eu iti transmit si tie si lui Gheo ca v-a laudati degeaba , persoanele in varst nu s-au putut programa nici acum la vaccin. Beliti alup !

4 martie 2021 7:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.