Cartel Alfa protestează din nou în fața Guvernului. Sindicaliștii solicită un salariu minim pe economie mai mare, pensii echitabile și deblocarea negocierilor colective. De asemenea, sindicaliștii acuză lipsa de justiție socială în construcția bugetului. Asta pentru că au fost înghețate drepturile pentru cei din baza piramidei salariale și au fost privilegii menținute pentru cei de la vârf.

Între timp, bugetul a fost votat. Ce speră sindicaliștii și ce șanse au să li se îndeplinească revendicările.

Care sunt revendicările membrilor Cartel Alfa, care sunt lucrători atât din sectorul public, bugetar sau concurențial, cât și din economia privată.

- Lipsa de justiție socială în construcția bugetului: drepturi înghețate pentru cei din baza piramidei salariale și privilegii menținute pentru cei de la vârf; lipsa de finanțare pentru serviciile publice de bază pentru cetățeni - educație și sănătate - și mutarea banilor către capitole destinate prioritar clientelei de partid (buget mai mare la camerele parlamentului, SPP, bani mai mulți pentru investiții obscure care, în mare parte, nu sunt creatoare de valoare adăugată în economie);

Integral pe Realitatea.netComentarii

Dan Așa a făcut și Băsescu, a luat de la cei săraci și le-a dat bogaților,Udrea,blaga,Berceanu,cocos,Videanu, și toată sleata de hoți. Așa și acum, johanis, câtu,Orban, ciolosi,barna,hunor și toată ceata de spoliatori ai țări , fura de la săraci și umplu buzunarele trepădușilor de la partide, dandu-le tot felul de sinecuri bănoase.

3 martie 2021 11:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.