1. Vorba unui prieten: dacă se va întâmpla să fiu luat ostatic în România, NU chemați Poliția! Mă descurc și singur, poate mor, poate trăiesc, dar, dacă sun la organele noastre, știu ce mi se întâmplă.

2. Gheorghe Moroșanu a acționat cum a văzut în filmele americane: s-a înregistrat în prealabil, a amenințat că va folosi arma, a luat doi ostatici, a sunat la 112, a amenințat de la balcon că-și omoară victimele.

3. Poliția a acționat ca în filmele românești cu milițieni de la Caracal. Îmi aduc aminte de milițienii care se mișcau ca o găină fără cap după dispariția Alexandrei, cum săreau garduri de se crăpau cămeșile pe dânșii și cum dădeau cu bățul prin tufe. Colegii lor de la Onești au dat ocoale blocului timp de 5 ore, până când criminalul și-a executat victimele.

Integral pe RepublicaComentarii

Kuminecăturile Gemene Hai că ai fost pe fază fomistule altfel. Îți dă Klaussfinkter Wurst Johannis să înbuci încă o felie, bonus pentru ore suplimentare la rubrica de comentarii aici, nu-ți scapă nimic, ești tare!

4 martie 2021 10:33

Ecce Kurrupt Cică meseriașul se știa cu adjunctul șefului de poliție care l-ar fi scos din apartament acu 10 ani cu forța fără ordin judecătoresc. Unii polițiști fură de la infractori fără jenă, cu urmări tragice se pare... Poate că ordinul judecătoresc cu pricina a fost în regulă și emis la timp dar adjunctul șmecher fiind nu i l-a arătat atunci meseriașului, i-a arătat doar pistolul. O fi trimis fuguța după el să i-l arate acum dar se pare că a fost prea târziu...

3 martie 2021 16:37

Ieri, ca și azi, ... ești același idiot de totdeauna. Dacă mai ai și alt neuron în cap decât cel singuratic, pune-l să ne spună ceva inteligent și argumentat. Altfel, rămâi aceeași gloabă bătrână care nu-și poate stăpâni aceeași și aceeași bășină puturoasă pe care o mai poate produce!

3 martie 2021 16:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.