Universitatea Craiova și-a luat revanșa în fața Chindiei, în sferturile Cupei României, iar Sorin Cârțu l-a analizat apoi pe noul antrenor al echipei, Marinos Ouzounidis.

Președintele Craiovei spune că jucătorii sunt destul de precauți sub comanda lui Ouzounidis, dar a remarcat și câteva aspecte pozitive: "Avem o anumită siguranță în momentul de posesie, cu noul antrenor, dar ar trebui să riscăm mai mult, din punctul meu de vedere, pe construcție. Când primim pasa între linii, ei ar trebui să riște mai mult. Atunci ar fi mult mai multe posibilități de a marca.

Am înscris cam puține goluri în 25 de meciuri, cu ideea asta a noastră de a câștiga titlul. Se are răbdare în posesie, se caută să se facă triunghiuri și să se primească balonul între linii, dar cei care sunt acolo trebuie să își asume riscuri. Văd o reactivitate imediată, ceea ce nu am observat la ceilalți antrenori dinainte, pentru că acum echipa are preocupare pentru acest lucru. În timp, făcând progrese peste tot, o să avem și alte rezultate", a spus Sorin Cârțu, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Integral pe DigisportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.