Europarlamentarul Vlad Gheorghe (USR), care a fost bătut pe 10 august 2018 de jandarmi la protestul din Piața Victoriei, a făcut un apel la toți cei care sunt parte în dosar ca și el să se unească pentru o acțiune comună la Curtea Europeană A Drepturilor Omului (CEDO).

”Aștept mesajele voastre la adresa vlad@vladgheorghe.ro - cu cât suntem mai mulți, cu atât acțiunea noastră este mai puternică.”, a transmis acesta pe Facebook.

”Odată publicată motivarea vom avea o direcție mai clară privind acțiunea noastră. Acțiunea nu va presupune niciun cost pentru doritori, iar datele voastre vor fi folosite exclusiv pentru 10 August. Aveți încredere că nu s-a terminat - o lume întreagă a văzut ce au fost în stare Dragnea, Carmen Dan, Speranța Cliseru și șefii Jandarmeriei să facă împotriva cetățenilor pașnici: copii, femei, persoane în vârstă, cu dizabilități, oameni cu mâinile ridicate ca mine care doar protestau împotriva infractorilor. Lupta pentru justiție continuă și vinovații vor plăti! Trebuie să fim uniți și să ne cerem DREPTATEA pe toate căile!”, scrie europarlamentarul USR.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.