După ce, marţi, Camera Deputaţilor şi Senatul au adoptat proiectul legii bugetului de stat pe 2021 în forma iniţiată de Guvern, nefiind adoptate amendamente, Marcel Ciolacu a transmis un mesaj de la tribuna Parlamentului aducând, din nou, acuzaţii la adresa premierului. Liderul PSD a criticat, ca până acum, şi bugetul iniţiat de Guvern.

„Aţi venit ca şi ieri cu aceeaşi placă. Când nu ai argumente, vii şi jigneşti şi încerci prin ţipete să acoperi de fapt acest buget al austerităţii. Tatăl meu, domnule Cîţu, Dumnezeu să-l ierte, când întâlnea personaje ca dumneavoastră avea o vorbă: «După ce că eşti prost mai pui şi frână».” a transmis Marcel Ciolacu, marţi, la finalul dezbaterii generale pe buget.

Integral pe AdevărulComentarii

Lute Dar aia cu" prostia nu doare' si ca "mama prostilor e mereu insarcinata " o stii !!?? si cand te uiti la reprezentatii partideloc crezi ca sunt la fix !!

3 martie 2021 8:09

După ce că te cheamă Cuțu, te mai caci și-n potecă! Zicală mai adecvată pentru faimosul domn Cuțu, una din loazele eminente, rebuturi ale învățântului românesc.

2 martie 2021 20:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.