Tribunalul București a respins cererea DIICTOT de redeschidere a Dosarului 10 August. Decizia este definitivă.

Fostul procuror-şef al DIICOT Giorgiana Hosu a infirmat parţial, pe 4 august, soluţia de clasare a dosarului „10 august” şi a dispus redeschiderea urmăririi penale în cazul foştilor şefi din Jandarmerie.

Solicitarea DIICOT a trecut pe la mai multe instanţe. Hosu a sesizat inițial Curtea de Apel București, care și-a declinat competența.

Curtea de Apel a decis pe data de 10 august că nu are competenţa materială de a soluţiona cererea procurorilor şi a trimis dosarul la Tribunalul Bucureşti.

Integral pe G4media.roComentarii

A fost cea mai mare răbufnire de furie a handicapaților ce conduc azi! Sub privirile admirative ale Dulapului cu geacă roșie și stimulați cu ceva bitcoaie externe și leuți interni, dar și cu ceva prafuri, #reziștii de marcă, da, au pus la încercare soliditatea porților guvernului legitim al României și tăria de caracter a jandarmilor. Asta este cultura „României ca afară”, dacă nu revuluția mundială a marxiștilor bolșevici, măcar hăulita neomarxistă a muiangiilor. Și cum nu se putea susține aberația cum că Dracne și Veorica își dădeau singuri cu toporul la rădăcină prin lovitură de stat, s-au îndreptat cu biciușca justiției împotriva jandarmeriei, adică a fostelor trupe de securitate vopsite în culoriele democrației blindate. Asta da eroare idioată a porcurorilor, #rezist, care chiar se cred dumnezei în carne și oase. Unuia ca mine îi sunt profund antipatici jăndarii, niște brute care pun la pământ și bat boborul, dar, vrem-nu-vrem, ei reprezintă statul și, fără ei, anarhia ne-ar mânca. Porcurorii #rezist, vârful de lance al #reziștilor civilii de prin ONG-urile soroșiste, s-au repezit să-i pedepsească pe jăndari pencă le-au zădărnicit tentativa de LOVITURĂ DE STAT, pe care sperau s-o sprijine! Acum însă, după ce Dulapului cu geacă roșie i-a reușit lovitura prin alegeri libere, dar bine manipulate de SRI și STS, s-au pomenit în situația că însuși Dulapul nu poate renunța cu una cu două la brațul vânjos al statului. În fapt jandarmeria nu a făcut decât să apere așa numitul „stat de drept”, așa că MUIE MUIȘTILOR adunați ca vitele furioase pe 10 august în Piața Victoriei!

3 martie 2021 8:01

A fost tentativă de LOVITURA DE STAT!!!!! A fost tentativă de lovitură de STAT!!!! S-a furat arma jandarmeriței!!!! Trebuiesc facute ARESTĂRI din randul participanților la acea tentativă de LOVITURĂ DE STAT, în frunte cu D Barna, R. Bogdan, M. Rât=BOT, ....s.m.d.

2 martie 2021 15:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.