Elena Udrea a criticat decizia de condamnare la opt ani cu executare pentru spălare de bani şi instigare la luare de mită, anunţată marţi de instanţă. Udrea a blestemat-o pe judecătoare care semnat sentinţa de condamnare şi a acuzat faptul că nu a avut parte de un proces corect.

„M-am întors în ţară cu convingerea că ceva s-a schimbat şi că poţi să te aperi, poţi să aduci probe că acuzaţiile procurorilor, dnei Kovesi, sunt nelegale, nedovedite. Am probat în acest dosar absolut...Nu ştiu ce să mai fac. Am făcut tot ce se putea face. Am adus toate probele care se puteau aduce să demonstrez că acuzaţiile aduse erau rupte de realitate”, a spus Elena Udrea, după ce a fost condamnată la opt ani de închisoare cu executare.

Integral pe AdevărulComentarii

Ciobanu Mircea Asa este mah Eleno! Trebuiau sa fie corecti si sa-ti dea 20 de ani de puscarie si sa-ti confiste tot!

3 martie 2021 16:35

zaha are dreptate nu a fost judecata corect.Normal era sa primeasca 12 ani de pirnaie.Pentru asta a blestemat,ca nu e corect numai 8 ani

2 martie 2021 16:07

ABCD Tziganca cu blestemele, atat i-a mai ramas sa convinga Tribunalul, care, iata, a dovedit-o ca infractoare in forma continuata. Basescu Javra Ordinara cand ajunge si el, la parnaie grele ?!

2 martie 2021 14:28

Nevinovatul cronic Pai vedeti,sobolanul Andronic scapa mereu asa ca ar trebui sa -l consultati.

2 martie 2021 14:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.