Austria și Danemarca, deranjate de încetineala cu care avansează campania de vaccinare contra Covid-19 în Uniunea Europeană, au ieșit din linia Bruxelles-ului pentru a forma o alianță cu Israel pentru producerea de vaccinuri de generația a doua împotriva noilor mutații ale coronavirusului, transmite Reuters.

Decizia celor două state membre vine în contextul unei nemulțumiri crescânde față de întârzierile în comenzile, aprobarea și distribuția vaccinurilor, blocul comunitar fiind mult în spatele campaniei de vaccinare record din Israel.

Integral pe HotnewsComentarii

A-ha, deci cele de prima generație au fost și sunt CACA-MACA Bine că Românica este pe locul 7 în lume la înghițit caca-maca. Plus morții și reinfectările după vaccinare, plus previzibilele consecințe pe termen lung: sterilitatea tinerilor vaccinați sau malformații ale noilor născuți. Dumnezeu cu mila ce va fi, pencă producătorii de vaccinuri s-au grăbit să scoată pe piață vaccinuri insuficient testate. Culmea e că în loc să domolească pandemia, pe măsură ce numărul vaccinaților depășește bariera milioanelor, semnele unui nou val devastator își arată tot mai amenințător colții! Și-atunci, la ce bun mascaradă vaccinării în masă și a măștilor cu valoarea scărpinatului în cur, când pe pacient îl doare în cu totul altă parte?

2 martie 2021 15:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.