Elena Udrea a fost condamnată azi la 8 ani de închisoare de Curtea de Apel București în dosarul finanțării campaniei electorale din 2009, potrivit sentinței citite de instanță. Udrea a fost găsită vinovată de șapte fapte. Și Ioana Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu, a fost condamnată la 5 ani de închisoare cu executare. În același dosar, jurnalistul Dan Andronic a fost achitat. Sentințele pot fi atacate la Curtea Supremă. În plus, instanța a decis confiscarea a circa un milion de lei de la Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării și fost consilier prezidențial în mandatul lui Traian Băsescu.

Integral pe G4media.roComentarii

ursuleanu HALAL JUSTITIE, daca PNL/PDL din care a facut perte si condamnata Udrea Elena este acum la osul puterii si talhareste tara ,ii decima pe romani! In ceea ce-l priveste pe Basescu Traianam de pus cateva intrebari.Ar fi putut ajunge kgb-ul Basescu Traian, cert spion sovietic in politica postdembrista, daca generalii armatei staliniste din care a facut, mai fac parte si cei adunati in PNR/gen.securist Constantin Onisor nu ar fi ramas liberi si nepedepsiti pentru toate crimele savarsite sub ocupatie stalinista a Romaniei? Ar mai fi putut crea kgb-ul Basescu Traian statul mafiot daca nu s-ar fi ”bucurat” de sustinerea intregii securitati comuniste , foste si actuale? Si, pentru ce sa-l mai acuzi pe kgb-ul Basescu Traian daca acum Romania a ajuns sub ocupatie stalinist/nazist/iohannista, statul mafiot Basescu Traian transformnadu-se intr-un stat al genocidului socio economic ,unde securitatea obstructioneaza actele de justitie cu instigatoarea la razboi civil ,Sososaca /Ivanovici?

3 martie 2021 11:16

Pentru întreaga istorie a umanității ar trebui făcut un film intitulat „Drumul Javrei” Ca titlu, ar aduce cu filmul „Drumul oaselor”, dar în timp ce acesta a fost o biată ficțiune, „Drumul Javrei” este presărat cu cadavrele unui mare număr de prieteni, tovarăși de drum, colaboratori, colegi de marinărie sau de partid, ba chiar și rude sau membri ai familiei. Să nu mai vorbim de dușmani sau adversari politici!

3 martie 2021 8:29

v Avind in vedere ca nu este decizie definitiva cred ca trebuie sa "asteptam" pina se prescriu faptele Oare de citi ani are nevoie justitia noastra sa dea un verdict? Doar Udrea si Basineasca au facut ilegalitati in tara asta? Oare la acel furt au participat doar doua persoane? Javra Ordinara nu stia nimica? Eu sper ca cele doua sa Faca puscarie doar la locul de munca, la o cazarma, sau internat la o scoala militara

2 martie 2021 23:37

Pt cel de la ora 14.19 Pai Dan Andronic este omul securitati de aia scapa mereu....

2 martie 2021 22:52

Nevinovatul cronic Cum drac' se face ca sobolanul de Dan Andronic scapa mereu ?

2 martie 2021 14:19

Pute Sunt ca si libere ,circ pe banii nostri facut de justitie,succesuri !!!

2 martie 2021 13:15

je Oare, Instanta de la Curtea de Apel, a pus si INTERDICTIE de parasire a Romaniei, pt borfasele astea doua, pana atacarea la Curtea Suprema ?! Daca n-a pus, adio ! sunt ca si disparute din Tara, idem Popoviciu, Bica, Udrea.

2 martie 2021 12:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.