Ca vechi și actual sportiv, pot să vă spun că a face sport cu masca de protecție anticovid pe figură nu e bine deloc. În special în sporturile cu alergare, cu frecvență respiratorie și puls ridicate, masca îngreunează și fragmentează respirația și poate duce după câteva zeci de minute la un deficit de oxigen al organismului. Când se umezește din pricina transpirației, e și mai rău. Am experimentat asta jucând tenis cu mască.

N-am văzut vreun sportiv profesionist care să poarte mască în timpul meciului sau la antrenamente. Cu atât mai mult, pentru un copil sau adolescent așa ceva ar fi greu de suportat.

Integral pe RepublicaComentarii

Dan Dacă tăceai filozof rămâneai, bai ctp- ule.Dupa logica ta, dacă guvernanții ăștia nu vor să mărească alocațiile copiilor, atunci ,sa le suspende pentru un an de zile, la fel și cu pensiile.Vai mama ei de presă românească " independenta", alcătuită din " ziariști" care s-au vândut pe un blid de linte.Tu nu ai citit măi " ziaristule sportiv" ,fost și actual, beneficiile mișcării in aceste condiții de pandemie.De ce nu mergi, pt că ai trecere la puternicii zilei, să ii faci sa se pună de acord cei de la MS cu cei de la ME în privința purtării măști la ora de sport.Toti neaveniții va dați cu părerea pe spinarea copiilor noștri,i-a ați transformat în cobaii voștri.

2 martie 2021 22:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.