Fostul premier social-democrat Viorica Dăncilă a declarat, luni seară, că a făcut unele greşeli în peroada în care a ocupat postul de prim-ministru şi anume că a acceptat anumiţi oameni să facă parte din echipa sa, oameni controversaţi, cu probleme de imagine.

„A greşi e omenesc. Şi eu am făcut greşeli. Cred că cel mai mult am greşit atunci când am acceptat anumite lucruri legate de perioada în care am fost pemier, atunci când am acceptat anumiţi oameni să facă parte din echipă, cu toate că aveau probleme de imagine, erau controversaţi.

Nu aş vrea să dau nume, nu aş vrea să stric primăvara cuiva, dar cred că în acel moment au fost foarte multe articole care pot scoate în evidenţă acest lucru”, a declarat Viorica Dăncilă la A7TV, luni seara.

Dăncilă a mai adăugat că în echipa sa au fost oameni care ”au lucrat pentru propriile interese” şi nu pentru ţară.

Integral pe AdevărulComentarii

Măi băieți, ia și n-o mai mușcați voi de bucă pe maam Veorica (,) că... în comparație cu Sică mandolinatul lui căcatu și cu împrumutagiul Cuțu, tanti Veorica a fost un foarte bun primministru! Nu vă luați după porcăiala la care au supus-o Dulapul cu geacă roșie și propaganda securistă penntru că venise la Palatul Victoria nu ca un „gubiern” de-al lor, ci parcă le-ar fi căzut ca un bolovan din cer drept în moalele capului. Indiferent de poticnelile sale de vorbire (altfel mult mai coerentă și ca ideatică decât a Dulapului de rumeguș presat de la Cotroceni), guvernarea sa a fost una corectă, eficientă, aproape impecabilă față de piedicile ce-i erau presărate în cale! Mucles deci că altfel ne analegem de acum înciolo numai cu analfabeți pe culoarele puterii. Veorica a făcut facultate grea, pe bune, și a terminat-o cu o medie peste 9, într-o vreme când școala era școală, nu hârjoneală neomarxistă!

2 martie 2021 17:26

Proasta suli Era o strategia aici a puscariasului Dragnea nu tu trebuia sa fii prim ministru ci curva lui Carmen Dan,,,dar a muscat-o rau hotul de Dragnea ca Iohannis ia intuit intentiile,,daca te refuza pe tine o nominaliza pe Carmen Dan si Iohannis era atunci obligat sa o acceptate...asa ai ajuns tu premier.

2 martie 2021 11:13

cam asta e ! Marea dvs.gresala a fost cand ati acceptat postul de prim -ministru.

2 martie 2021 9:17

Pute Continui sa persisti in prostie,sa fie clar cel mai mult ai gresit cand nu ai inteles ca palaria era enorma pentru capul tau si cea de prim ministru si cea de presedinte ,Stai femeie linistita si mananca banii de pe avantajele enorme pe care le-ai avut !!!

2 martie 2021 6:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.