Interimarul pus la Străzi de fostul primar Gabriela Firea recunoaște că nu a pus limitatoare de viteză pe strada unde au murit cele două fete. O dată cu tragedia petrecută sambătă, 27 februarie, în intersecția străzilor Mențiunii cu Fructelor, ies la suprafață și foarte multe probleme ce țin de administrația publică. Locuitorii din zonă susțin că accidentul în care două fete, de 6 și respectiv 21 de ani, și-au pierdut viața, strivite de o mașină, putea fi evitat dacă autoritățile își făceau treaba.

Contactat de jurnaliștii Realitatea Plus, directorul interimar al Administrației Străzilor Emil Augustin Anghelescu a declarat că „montarea limitatoarelor de viteză nu ar fi salvat viețiile pierdute în tragedie”.

Directorul interimar a mai spus că pe strada Fructelor nu s-a făcut niciodată solicitare pentru instalarea unui „speedbumper”, iar pe strada Mențiunii au fost solicitate limitatoare de viteză la numărul 101, în dreptul unei unități de învățămant, la 200 de metri distanță de locul tragediei.

Integral pe Realitatea.net



Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.