Primele imagini de la negocierea din Oneşti, acolo unde un bărbat a luat ostatici doi tineri pe care i-a legat, i-a ţinut pe balcon, iar apoi i-a omorât.

Pe imagini se poate observa cum răpitorul, un bărbat în vârstă de 66 de ani, discută de la balconul apartamentului cu un negociator al Poliţiei, acesta din urmă fiind însoţit de un luptător al Serviciului de Acţiuni Speciale.

Lângă răpitor, în balcon, se poate observa unul dintre ostatici, iar potrivit unor surse din anchetă, răpitorul i-ar fi legat pe cei doi muncitori la mâini şi i-a obligat să rămână în balcon.

La faţa locului, negociatorul a adus-o pe soţia bărbatului, în speranţa că aceasta îl va face să renunţe la gestul său. Mai mult, bărbatul a solicitat, în schimbul eliberării celor doi ostatici suma de 300.000 de euro, dar şi o hotărâre judecătorească de repunere în posesie a apartamentului.


Comentarii

dixit! negociator. titulatura pompoasa pentru o sleahta care stiu sa negocieze doar spagi. sa iasa acum in strada ca nu li se maresc salariile. si sa ceara si pensionare la 30 de ani. cu pensie tripla fata de salariu. sau cvadrupla. ori cvintupla. sa negocieze ca doar la negociat lovele se pricep.

2 martie 2021 8:40

v Pare o intimplare de vis urit. Cei doi muncitori nu au opus rezistenta, nici la legarea lor nici la lovirea lor cu un cutit? Oare cei doi muncitor nu i-au spus atacatorului ca ei n-au nici o vina in povestea asta?

2 martie 2021 0:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.