Astăzi, 1 martie 2021, Registrul Comerțului a înregistrat oficial hotărârea executorie a Tribunalului București vizând modificările privind compania ROMPREST conform cărora președintele director general al companiei este Păcuraru Beniamin Cioantă.

De astăzi, sub noua conducere, aceasta va rezolva problemele de salubrizare din Sectorul 1 și va înceta orice formă de hărțuire la adresa patronului Realitatea PLUS și a primarului Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand.

Detaco LTD, compania care deține 42% din capitalul social al ROMPREST, declara, acum aproximativ două săptămâni, că este îngrijorător modul în care conducerea companiei de salubritate a gestionat scandalul gunoaielor din sectorul 1, scandal în urma căruia sute de mii de persoane au avut de suferit. La câteva zile distanță, problema gunoaielor a fost rezolvată în urma întâlnirii dintre noua conducere si primarul Sectorului 1, Clotilde Armand. Primăria a plătit o parte din datorii, iar firma de salubritate a asigurat că toate deșeurile vor fi ridicate la timp.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.