Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat luni, într-o conferinţă de presă că va face plângeri penale prefecţilor şi premierului Florin Cîţu pe motiv că nu ar fi alocat bani pentru judeţele conduse de lideri PSD. Marcel Ciolacu a dat şi exemplul unor judeţe conduse de PNL-USR-PLUS-UDMR care primesc mai mulţi bani faţă de administraţiile PSD.

„Au venit acum cu o faimoasă anexă la bugetul de stat. Pentru prima oară în 30 de ani, cu alocări de 380 de milioane numai către cele trei formaţiuni politice care formează actuala coaliţie. Cei care au pierdut alegerile s-au unit şi conduc Guvernul. Vom face plângeri penale la toţi prefecţii care au fundamentat cheltuieli.

Vrem să facem plângeri clare la toţi miniştrii care au avizat aceste cheltuieli prin HG. Vrem să ştim cum a trecut prin buget această anexă - 703. Ce criterii au fost luate în considerare. Vorbim de banii noştri, ai României. Care au fost critieriile legale de a se aloca aceşti bani discreţionari. Câteva exemple ale acestei măgării.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.