Femeia care a intrat cu mașina pe trotuar și a spulberat două fete de 6 și 21 de ani consumase alcool înainte de a se urca la volan, conform rezultatelor analizelor făcute la INML, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare. Conform acestora, ea avea o alcoolemie de 0,67 g/l în sânge, la trei ore de la producerea accidentului.

Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că au ajuns rezultatele analizelor făcute la Institutul de Medicină Legală pentru stabilirea alcoolemiei femeii, căreia i-au fost recoltate probe biologice.

Acestea arată că la trei ore de la producerea accidentului șoferița avea o alcoolemie de 0,67 g/l în sânge. Urmează să fie făcut un calcul retroactiv pentru a se stabili ce alcoolemie avea femeia la momentul la care a provocat accidentul. Aceleași surse au spus că rezultatele ar urma să fie gata în câteva zile. Este infracțiune dacă concentrația de alcoole în sânge depășește 0,80, însă faptul că băuse alcool, chiar cu o alcoolemie sub acest prag, constituie circumstanță agravantă.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.