Șeful Secției de boli infecțioase de la Spitalul "Victor Babeș" din Timișoara, Virgil Musta, atrage atenția asupra pericolului valului trei al pandemiei și îndeamnă oamenii la respectarea regulilor, tocmai pentru ca restricțiile să nu devină mai severe.

El a declarat că experiența acumulată într-un an de pandemie trebuie folosită și că oamenii trebuie să fie conștienți că există pericolul valului 3 al bolii.

"Dacă suntem precauți, pandemia poate fi ținută sub control. Sunt convins că asta se va întâmpla, astfel încât Paștele să fie tradițional și să nu trebuiască să luăm măsuri restrictive. Pentru asta însă, toată lumea trebuie să înțeleagă riscul valului 3, iar regulile să fie respectate.

Integral pe Digi24Comentarii

Leon Domnule Musta, la inceputul pandemiei, expuneai glorios, vaccinul salvator. La cateva luni nu se mai auzea nimic? Ce s-a intamplat,ti-au umplut contul si MUCLES? Mari mincinosi care prostiti lumea....mai puteti de cata avere ati strans?

4 martie 2021 12:59

Musta, te expui prea mult ca sp fii și deștept! Mai bine povestește-ne cum îți rotunjești averea folosind infrastructura spitalului de stat pentru a-ți trata clienții particulari. Jmecherie cu ghivent ce ești! Prestezi totodată din greu la propaganda Big Pharma și a idioților care ne conduc spre sclavie. De aia te și tot promovează sistemul prin media, dar ești nu numai un fonfăit mediocru, ci și un medic închipuit!

2 martie 2021 0:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.