O fetiță de 7 ani, Raisa, și o tânără de 21 de ani, Mihaela, au murit sâmbătă după-amiază strivite pe trotuar de un Mercedes GLA condus de o femeie de 56 de ani. Șoferița a fost bătută de fratele uneia dintre victime, la fel și soțul ei, care era pe scaunul din dreapta. Femeie are voie să conducă în continuare, scrie Observator News.

Tragedia de sâmbătă din cartierul bucureștean Andronache a fost surprinsă de camerele de supraveghere instalate în zonă și pe imagini se vede cum un grup de tineri și copii e lovit de o mașină intrată cu viteză într-o intersecție în T. La volan, o femeie de 56 de ani care avea să le declare anchetatorilor că a încurcat pedalele.

Mercedesul condus de ea a strivit practic o fetiță de 7 ani, Raisa, și o tânără de 21 de ani, Mihaela, apoi a retezat un stâlp de beton. Părinții fetiței n-au mai așteptat ambulanța. Au scos copila de sub automobil și au plecat cu ea spre spital. Din păcate, când au ajuns la Floreasca medicii n-au mai avut ce face decât să constate decesul.

Integral pe LibertateaComentarii

@ BADEA GHE pen ca la bolesnita se recolteaza probe biologice. adicatelea iti baga acun vena siti ia sanje. pe carele il analizeaza. nici dracu nu te pune sa sufli in suflatoare.

1 martie 2021 12:11

Badea Ghe "La spital a refuzat să sufle în etilotest" De ce nu au inchis-o?

1 martie 2021 11:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.