Codrin Ştefănescu, fost secretar al PSD, atacă diaspora. El a transmis printr-un mesaj pe Facebook că românii plecaţi peste graniţe merită toate atacurile de care au parte acum din partea coaliţiei, pentru că i-au votat.

„Dragi diasporezi, aţi stat la cozi imense ca să-i votaţi pe reziştii voştri! Aţi urlat, ne-aţi înjurat, aţi aprins luminiţele telefoanelor la mitinguri minuţios dirijate de păpuşarii din spate! Aţi susţinut toate aberaţiile, minciunile şi mizeriile promovate de un sistem putred şi profund anti-românesc! V-au manipulat, folosit şi utilizat ca să pună mâna pe putere! Toţi copiii foştilor torţionari, securişti şi comunişti au ajuns azi miniştri, secretari de stat, parlamentari! Iar acum îşi bat jos de voi in fiecare zi! Cu mult cinism, cu multā răutate! Poate voi meritaţi ceea ce aţi votat! Insă nu merităm noi, ceilalţi!", a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook, duminică.

Integral pe AdevărulComentarii

v D-le Codrin, nu am fost in parlament sa legiferam, sa aibe dreptul sa voteze cei plecati din tara, ca dvs si altii. Astia traiesc in alta tara dupa legile de acolo, dar ne influenteaza felul de viata a celor din tara. Cred ca ar fi mult mai normal votul la domiciliul. Astfel nu o sa mai avem liste suplimentare, oameni plimbati in diverse localitati sa voteze, oameni care au un domiciliu pe buletin, dar traiesc in alta parte etc

1 martie 2021 0:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.