Femeia care a provocat accidentul din București în urma căruia și-au pierdut viața două fete le-a spus anchetatorilor, la audieri, că nu conduce în mod uzual și că s-ar fi urcat la volan în locul soțul ei, care băuse, au declarat surse judiciare pentru HotNews.ro. Mai mult, ea ar fi spus că nu are deloc experiență pe o mașină automată, cum este cea cu care a provocat accidentul, astfel că a încurcat pedalele, afirmă aceleași surse.

Femeia în vârstă de 57 de ani a fost audiată trei ore, sâmbătă seară, la Brigada Rutieră, unde s-a prezentat alături de fiul său.

Imediat după accident, femeia a ajuns la spital, după ce a fost agresată de mulțimea strânsă la fața locului, fiind lovită atât ea, cât și soțul său, aflat pe scaunul din dreapta al mașinii. "Audierea a durat atât de mult pentru că era în stare de șoc și era într-o stare foarte proastă și nu a putut explica cum a pierdut controlul volanului", au declarat pentru HotNews.ro sursele judiciare citate.

Potrivit acestora, femeia are permis de conducere pentru categoria B din anul 2006, însă le-a spus anchetatorilor că nu conduce în mod uzual și se urcă rar la volan.

Integral pe HotnewsComentarii

claudiu vasilescu Parca in masina erau 2 femei! Acum a aparut si un tigan beat?

28 februarie 2021 20:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.