Femeia care a provocat accidentul rutier din Sectorul 2, după ce a pierdut controlul volanului și a accidentat mortal două fetițe de 6 și 14 ani, a fost lăsată să plece, după audieri. Anchetatorii au considerat că nu este oportun să fie luată vreo măsură preventivă împotriva ei, pentru că era rănită, după ce a fost lovită de către martori ai accidentului, a declarat duminică, pentru HotNews.ro purtătorul de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Sectorului 2, Rodica Nițescu.

Ea a spus că femeia a fost audiată și s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, dar nu sunt indicii că ar fi fost băută.
"Nu s-a luat nicio măsură preventivă împotriva ei. Era foarte lovită, inclusiv la față. A fost bătută, era într-o stare foarte proastă, era și în stare de șoc. Nu s-a considerat că este oportună luarea vreunei măsuri", a afirmat procurorul Rodica Nițescu.

Potrivit acesteia, femeia, care a mers singură la audieri după ce a primit îngrijiri medicale la spital, nu le-a putut explica anchetatorilor ce anume s-a întâmplat de a pierdut controlul volanului. Ea ar urma să fie reaudiată cel târziu luni, a adăugat procurorul.

Integral pe HotnewsComentarii

Brian Swarran Si ce daca era batuta? Dupa ce tiganca a omorat 2 puradei a luat bataie de la Parpangheii locali. Aia oricum au fost prosti. Trebuiau sa ia masuri mult mai dure. Nu avea benzina in rezervor acea masina?

28 februarie 2021 20:52

je Nenorocita era batuta ? Dar, parintii copiilor ucisi de nenorocita femeie, cum se simt, oare?! Daca dispare in ceata, nenorocita, parintii copiilor sa-l bage pe procuror in Tribunal, la CEDO, peste tot sa-l faca de ras.

28 februarie 2021 18:48

Nea Costel Militienilor aia batuta este deja in Zanzibar!

28 februarie 2021 15:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.