După campania electorală, PNL și USRPLUS au renunțat, într-o oarecare măsură, la atacurile reciproce publice. Însă, în subteran, cele două partide continuă să se saboteze. Un membru al Guvernului crede că această coaliție nu va supraviețui congresului PNL, care-și alege șeful.

Un membru al Guvernului a apreciat, neoficial, că, în aceste condiții, nu crede că această coaliție va supraviețui proximului congres PNL, unde urmează să fie ales viitorul președinte al formațiunii liberale.

În paralel cu conflictele din Guvern dintre USR PLUS și PNL, mai există și alte bătălii. Una, în București, unde s-au creat diferite tabere ad-hoc care se ciocnesc între ele încă din octombrie 2020, imediat după instalarea noii administrații locale. Până și faptul că Nicușor Dan nu răspundea la telefon a devenit un subiect de reproș public.

Integral pe NewsweekComentarii

Intaratei drace ca asta imi place Inainte de formarea guvernului nelegitim dealfel s-a putut vedea imcompatibilitatea PNL RSR. Vinovatul nr. 1 = Werner Iohannis acesta este incapabil la toate nivelurile, in mare parte s-a vazut.

28 februarie 2021 19:39

Asta pencă sunt copchii vitregi și lacomi ai unui lacom stărp! Cu alte cuvinte, două săbii într-o singură teacă.

28 februarie 2021 18:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.