Un bebeluș de doar 6 luni a murit, duminică, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat în localitatea Chibed, județul Mureș, pe DN 13A. Alte trei persoane au fost rănite în acest accident și au fost tranportate de urgență la UPU Târgu Mureș.

În accidentul din localitatea Chibed a fost implicată o mașină în care erau patru persoane, între care un bebeluș de 6 luni, transmite ISU Mureș. Copilul avea răni grave și deși medicii au făcut manevre de resuscitare totul a fost în zadar fiind declarat decesul.

Celelalte trei victime, respectiv doi tineri de 20 de ani și o fată de 16 ani, au fost preluate și transportate la UPU SMURD Târgu Mureș.

"În urma impactului au fost patru victime, două de sex masculini, cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, o persoană de sex feminin de 16 ani și un copil de 6 luni. Din nefericire, pentru copilul de 6 luni nu s-a mai putut face nimic, acesta a fost declarat decedat de către medicul aflat la fața locului.

Celelalte trei victime au fost preluate și transportate la a UPU SMURD Târgu Mureș. Din informațiile aflate de la fața locului, din păcate, copilul, în urma impactului, a zburat efectiv afară din mașină. După ce își vor reveni victimele, probabil că se vor face anumite constatări", a declarat pentru Antena 3 Daniel Petru, purtător de cuvânt ISU Mureș.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.