Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat că nu va ezita să lanseze atacuri la adresa oricărei persoane care îl va boicota pe premierul Florin Cîțu, pe care îl susține „total”, afirmând că sunt destule tensiuni publice și că, imediat după ce va trece bugetul, s-ar putea să apară „niște surprize”, atât din interiorul PNL, cât și în cadrul coaliției. Rareș Bogdan a mai afirmat că „uneori” PNL este deranjat de pornirile „intempestive” ale „tinerilor colegi năbădăioși”.

„Florin Cîțu a reușit să țină economia românească pe linia de plutire (…). Îl susțin total pe Florin Cîțu în actul său de reformă. De asemenea, există un personaj mult mai important decât mine și cu mult mai multă forță decât mine, care se află în spatele lui Florin Cîțu, și acela se numește președintele Klaus Iohannis”, a declarat Rareș Bogdan sâmbătă seara într-o intervenție la Antena 3.

Rareș Bogdan a susținut că nu atacă pe nimeni în acest moment, dar că nu va ezita să lanseze atacuri, atât la adresa membrilor PNL, cât și a partenerilor de coaliție, dacă Florin Cîțu nu va fi sprijinit.

Integral pe G4media.roComentarii

Mizerii asa zis liberale Mizerabili PNL plus camarila mizerii, mizerii, mizerii. R. Bogdan mare liberal cati angajati a avut flecarul asta ?. Apoi sa vorbeasca,

1 martie 2021 8:25

pensionar Beliti alup toti trei caci kakat mincati zilnic...

1 martie 2021 7:24

Muie postacilor Psd Asa f***a in gura de postaci Psd-isti imputiti bagati mare ca de aia va platesc securisti si comunisti din Psd..pt gunioele de la orele.. 12.42...12.45...14.16

28 februarie 2021 19:31

În spatele unui prostan nu poate sta decât unul mai mare! Pitagora dixit.

28 februarie 2021 14:16

Lute Bombonica mica se putea sa nu mai lingi tu putin pe cine e pe val ,nu te tine mult ,tu ai alte ganduri mult mai inalte !!Deja te-au citit multi !!!

28 februarie 2021 12:45

Dan Nu trebuia să ne spui tu mă că, " guvernul meu" este condus de Klaus, asta știe tot romanul dar, acest guvern de corupți, incompetenți, falsificatori de diplome, lătrai, sforari și mincinoși tot din pnl- iști este format, așa că peste trei ani nu ne mai puteți minți și o să vă tragem șuturi in dorsal așa cum am făcut cu țărăniști. Câtu= Ciumara= ciuma rea.

28 februarie 2021 12:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.