Un cunoscut medic psihiatru din România a prezentat o analiză obiectivă a ritmului în care se vaccinează în România şi a explicat de ce nu combatem eficient răspândirea virusului în comunitate.

Gabriel Diaconu este de părere că nu avem specialişti buni în modelare matematică. Gabriel Diaconu a prezentat pe pagina sa de socializare motivele pentru care stau la baza fragilităţii campaniei de vaccinare în România, dar şi de ce este important să avem specialişti care, pe baza unui model matematic, să ajute la distribuirea vaccinului astfel încât virusul să fie combătut eficient.
Redăm integral mesajul postat de medicul psihiatru:

Primul pe ţară, al doilea pe judeţ

Aforismul nu îmi aparţine. E o expresie folosită dibaci de cei de la Morning Glory, dar care se potriveşte mănuşă ritmului în care vaccinăm anti-COVID. Fac parte dintre aceia care au sprijinit, sprijină şi vor continua să încurajeze campania de imunizare împotriva noului coronavirus. Nu-i un secret, nici o bombare a pieptului. E ceva firesc, şi ar trebui – în opinia mea – ca tot corpul medical să facă acelaşi lucru.

Integral pe AdevărulComentarii

Care imunizare, bre?! Aia de după a treia doză de vacin, sau aia cu câte o doză la fiecare 3 zile? N-ar fi mai bună autorizarea ivermectinei și stârpirea Covidului în mai puțin de o lună de zile? SUA l-a autorizat deja, iar numărul morților de Covid, ca și rata infecțiilor a scăzut de 4 (patru) ori. În India, țară cu peste un miliard de locuitori, numărul infectaților a scăzut de la câteva sute de mii pe zi la câteva mii, aproape la nivelul celor din Românica. În cele mai mizere orașe indiene mai ales în cartiere în care concupiscența este de neimaginat, aproape că nu mai au infecții. La noi, prostia, slugărnicia și indolența autorităților medicale ne bagă și mai rău în depresie cu amenințarea celui de al treilea val și al lockdown-ului!!! Lockdown ca să ce?! Ca să aibă acoperire pentru reprimarea protestelor? Hai sictir și ție, celebrule psihiatru! Spui un sfert de adevăr, pe urmă te lepezi de Satana și lauzi vaccinarea cu apă de plouă, care nu imunizează nimic, ba mai și ucide pe ici pe colo!!! Ce să fie vaccinarea cu Pfizer și Moderna, decât o imensă cacialma bănoasă, dacă nu cumva așa numita tehnologie ARNm a vaccinului urmărește cu totul și cu totul alte scopuri, profitabile celor din branșa pompe funebre și păpușarilor globalismului.

28 februarie 2021 14:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.