Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat că peste 18.000 de persoane se programează, în medie pe oră, pentru vaccinare.

109.800 de persoane s-au programat pe platforma online pentru a se vaccina în noile cabinete deschise pentru administrarea serului produs de Pfizer BioNTech.

„Maraton la înscrierile pe platforma de vaccinare! Peste 18.000 de persoane se programează, în medie, pe oră! 302 de persoane/minut programate până la ora 14:00. 109.800 de persoane s-au programat pe platforma programare.vaccinare-covid.gov.ro pentru a se vaccina în noile cabinete deschise pentru administrarea serului produs de Pfizer BioNTech!”, arată o postare pe pagina de Facebook a CNCAV.

Integral pe ProTVComentarii

Gianny Latel Ce TIGANCA imputita este in poza si se vaccineaza! Este si ea esentiala,nu?bagamias pula in gura voastra!

28 februarie 2021 22:24

pensionar revoltat Cine-i boul care repartizeaza locurile pe platforma? Ce criteriu are? Sunt localitati neinteresate de vaccin si acolo bovina repartizeaza o gramada de locuri. Ieri la Cluj s-au ascuns locurile sau nu au fost repartizate deloc. Haos Cartule, Johanise , Orbane , Barne, etc ...si altii la fel de "meseriasi". Nemernicilor , mor batranii ca nu se pot vaccina.

28 februarie 2021 7:29

ovi Pentru batranii din Cluj nu ati repartizat locuri. Am stat toata ziua pe net si nu am gasit nimic. Cum explici Gheorghita?

27 februarie 2021 15:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.