De la începutul campaniei de vaccinare, în 27 decembrie 2020, au fost imunizate 890.068 de persoane, potrivit datelor Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV).

Prima persoană căreia i s-a administrat tratamentul este Mihaela Mihaela Anghel, are 26 de ani, este asistentă medicală generalistă la Institutul Național „Prof. Dr. Matei Balș”.

Campania de vaccinare a început în 10 spitale de boli infecțioas,e aflate în prima linie în lupta împotriva COVID-19.


României i-au fost alocate 10.000 de doze în tranșa „simbol”, care au ajuns în țară în ziua de Crăciun.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Imunizate pe dracu! Se covidează cu miile după vaccin, iar cu sutele chiar pleacă la Doamne-Doamne! Date oficiale din Statele Unite și UE arată că până în a treia săptămână a lunii ianuarie muriseră peste 370 de vaccinați în SUA și 117 în mUe! Au dat ortul popii destui și în Românica, dar media pupincuristă și propaganda oficială se dau peste cap să ne convingă că au murit de râs!!! Din ianuarie și până acum numărul infectărilor, reinfectărilor și trasferaților pe plaiuri cu multă verdeață a crescut, cu siguranță, încă și mai mult pe măsură ce glorioasa operațiune de vaxcinare va continua cu „succesuri”

27 februarie 2021 14:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.