Vechiul program PSD, privind finanțarea proiectelor locale (cunoscut sub denumirea PNDL – Programul Național de Dezvoltare Locală) va prinde viață și în guvernarea liberalilor, a anunțat președintele PNL, Ludovic Orban, în cadrul unei intâlniri regionale politice desfășurate la Focșani, pe tema Mecanismului de reziliența și redresare precum și în privința unor oportunități de finanțare.

Orban a spus că încă nu s-a stabilit clar cum va arăta acest program, dar că vor exista dezbateri începând cu partea a adoua anului 2021, pentru a se stabili principiile de finanțare a proiectelor locale, astfel încât să nu existe „discriminare politică”.

„Vom lansa un nou program de dezvoltare locală (…) Începand cu partea a doua a anului, vom avea dezbateri pentru a stabili ce urmează să finanțăm. O vom face în consutare cu autoritățile locale, vom stabili mecanisme, criterii, astfel încât să nu existe discriminare politică la finanțarea proiectelor, să aibă acces primăriile în funcție de criteriile de prioritizare. Și evident vom aloca o sumă importantă”, a anunțat președintele PNL, Ludovic Orban.

Integral pe G4media.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.