Cristian Tudor Popescu a criticat dur ameninţările senatoarei Diana Şoşoacă la adresa agenţilor de pază de la Institutul „Marius Nasta”, precum şi confruntările acesteia cu jandarmii din faţa Ministerului Sănătăţii. Sunt de „tip mafiot”, de „şefă de gaşcă”, a spus jurnalistul într-o emisiune difuzată de Digi24.

CTP condamnă comportamentul senatoarei Şoşoacă: „Doamnei îi spuneam până acum senatoarea «Cascada Urlătoarea». O să-i schimb apelativul cam o dată pe săptămână, pentru că e bine să facem lucrul ăsta. E foarte activă doamna. O să-i spun doamna «Balivernă» săptămâna asta”.

„Dorea să-l înghită pe omul ăla la care zbiera. Acolo era un om de ordine şi această doamnă l-a ameninţat în cel mai pur stil mafiot - «Dacă nu te dai la o parte din faţa mea, nici nu ştii ce-ai să păţeşti»”, continuă jurnalistul.

Integral pe AdevărulComentarii

Muie postacului Psd-ist @je De la un imputit de postac Psd-ist cum este @je....ce comentari poate sa faca, doar atacuri la adversari si la lins in cur Psd-isti..care el in vede intelligenti si scoliti..

28 februarie 2021 9:58

Ar fi rusine ca un ing. de sistem al anilor 1972 sa creada in nimicii de azi Vedeti oameni care citsc va invita sa schimbati macazul daca va considerati un om cu scoala. Aveti din abundenta subiecte la camarila vremelica a zilelor noastre. Asteptam sa vedem daca sunteti onest sau nu

28 februarie 2021 9:48

Pentru respectul fata de scoala. Un informatician din vechea garda a anilor 1972 Domnule CTP (se zice domn cu o buna pregatire profesionala inginer de sistem pe FELIX 256), va intreb daca ati fi dispus sa cercetati studiile (diplomele) de liceu eventual facultate ale ministrului sanatatii ? Daca cititi eventual ne-ati putea da un raspuns. In acest mod ne-ati putea demonstra afilierea politica, respectiv echilibrul politic pe care il posedati

27 februarie 2021 15:50

je Hai, dle. CTP, ne dezamagesti, matale care ai fost un elev eminent, un inginer de Facultate Automatica (cea mai grea), tolerezi pe handicapatii si hotii de buzunare si genti, din "guvernul meu": Bulai cersetor prin tomberoane in Norvegia far' de scoala, acum sef la Cultura, Voiculescu falsificator de acte far' de studii, Catzu asta studii de repetent, Clotilda somera prin Franta, imbogatita din banii publici in Romania, si n-avem loc aici. Las-o in pace pe avocata Sosoaca, asta macar este un AS in Drept, facut pe bune.

27 februarie 2021 13:44

Dan Să știți că cititorii nu suportă ciorba reîncălzită, mai ales când este preparată de ctp. Dacă nu mai aveți subiecte , mergeți la " guvernul meu", o să găsiți din abundenta, la câtă incompetență, aroganță,nepotisme, inși cu diplome ciudate pe metru pătrat exista acolo.Poporul nu mai poate fi mințit cu televizorul și cu știri vechi și răsuflate.

27 februarie 2021 11:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.