O fetiţă de 11 ani a murit, în această dimineaţă, în drum spre şcoală, într-un cumplit accident în Răcari, judeţul Dâmboviţa. Fetiţa a fost lovită de un TIR chiar pe trecerea de pietoni.

Tragedia s-a produs pe DN 71, în oraşul Răcari, chiar pe o trecere de pietoni. Fetiţa de 11 ani era dusă la şcoală de tatăl ei, un bărbat de 39 de ani.

La un moment dat, în timp ce încercau să traverseze, cei doi au fost surprinşi şi loviţi de un TIR condus de un cetăţean polonez în vârstă de 42 de ani.

Fetiţa a fost lovită în plin, iar rănile au fost atât de grave încât copila a murit pe loc, în timp ce tatăl ei a fost rănit şi a ajuns de urgenţă la spital.

Martori la cumplitul accident, mai mulţi oameni aflaţi în zonă au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112.


La locul accidentului s-a depasat un echipaj SMURD, dar şi pompierii de la Descarcerare. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa fetiţei.

Poliţiştii rutieri din Răcari, Dâmboviţa au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă pe numele şoferului polonez şi continuă cercetările pentru a stabili dacă cei doi au fost loviţi pe trecerea de pietoni sau au traversat prin loc nepermis.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.