Sindicaliștii MAI afirmă că șefii îi „împing” indirect să amendeze populația în pandemie.

Chiar dacă nu au normă zilnică de amenzi, polițiștii sunt obligați să le comunice șefilor, în fiecare zi, prin sistemul integrat de raportare, până la o anumită oră, câte amenzi sau avertismente au dat în timpul serviciului, pentru a-și demonstra „randamentul”, scrie Adevărul.ro.

„ATENŢIE! Normă de amenzi impusă poliţiştilor. Am intrat în posesia unui document emis de la nivelul Poliţiei Române care dă startul «vânătorii de amenzi». Poliţiştilor li se impune să raporteze zilnic, până la ora 23:00, numărul de contravenţii aplicate, defalcat, amenzi/avertismente. Este pentru prima dată când există un asemenea interes vădit din partea MAI pentru amenzile aplicate de poliţişti. Şi este tot pentru prima dată când se induce în subconştientul poliţiştilor că numărul de amenzi aplicate este un «indicator» de performanţă. Condamnăm ferm aceste acţiuni de intimidare la adresa poliţiştilor care au scopul de a-i obliga să aplice amenzi populaţiei. Ne punem speranţa că poliţiştii nu vor accepta această «normă», iar în situaţia unor presiuni din partea şefilor, vom interveni prompt!”, arată cei din Sindicatul Europol pe Facebook.

Integral pe GândulComentarii

Pagubitu Baaa popor tampit?Va mira asa ceva?Hotul Hot pe vremea lui Tepes stia ca i se baga tzeapa in gat prin cur si tot fura.Dar astia ca sunt legali cu acte in regula ?Si ce e de mirare cand si la Un preot plangea ca un copil ca i se cere taxa de protectie de cei mai mari ca el sasi pastreze parohia ?Ba la noi banul nemuncit coruptia furtul si hotia sunt legale.Su asistatii socialoi nui putem obliga la munca fiindca e alegerea lor cand si daca vor sa munceasca,fiindca in toate tarile sunt ajutoare sociale?Deci Dragi Romani! Voi transmite un comunicat tres emportant pentru tzeara;Imnul nostru spune ;Desteapta-te Romane .Adica Trezastete.Ba nu va potriviti imnului national.Stati linistiti,Mafia lucreaza.Hohote de ras si urale,aplaudaci....iiiihaaaa.Un singur huuooo,care sa pierdut ca un ecou in zgomotul jeneral.

26 februarie 2021 12:30

Asa e peste tot in Romanica Si in Salaj, pulitistii se lauda mereu in ziarele locale cu cate amenzi dau. Preventie ZERO, doar amenzi la amaresteni.

26 februarie 2021 10:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.