Consilierul prezidențial Andrei Muraru va fi numit ambasador al României în Statele Unite ale Americii, au declarat pentru HotNews.ro surse politice.

Anunțul vine în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind rechemarea lui George Maior din funcția de ambasador în SUA.

Andrei Muraru este consilier prezidențial la Departamentul Relații cu Autoritățile Publice și Societatea Civilă.

Născut în 1982, este absolvent al Facultății de Istorie (2005), licențiat al programului de master „Românii și Europa” (2007) și doctor în Istorie (2011) al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (sursa - presidency.ro).

Integral pe HotnewsComentarii

Eu știu cine este Generalul Măi muistule Paulus, văd că te tot scremi să subliniezi religia ortodoxă, în timp ce ești foarte constipat. Ai abandonat neo-marxismul ăla care nu poate exista decât la PSDD-ul tău mult stimat și iubit, dar ai abandonat și extremismul fascist de la loazele ălea de la AUR, constipații ăia doctrinari pe care te tot scremeai tu să-i proptești, adică să-i sprijini, cu propteaua evident, scuze pentru tautologie. Eu zic să-l lași pe Șerban Nicolae, fost expert în sex anal al PSD să te sodomizeze pe la spate cu mult amor înnebunit, poate așa te va vindeca definitiv odată pentru totdeauna de constipația de facto în care te tot scremi, dar și de constipația mintală cronică în care te complaci bolnav fiind de poponăreală. Vezi că Donald Trump a ajuns șomer în SUA, poate-l ajuți cu cu cîteva felații și cunilincții de aici de pe plaiurile mioritice. Cu respect, Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, acum ajuns un Nimic pe nicăieri. Auguri! Muie PSD!

28 februarie 2021 1:33

....”Cine este Generalul”!!!!! Vreu să subliniez faptul că, am început procedura de numire a ambasadorilor mei, evident după ”n” ”succesuri” privind guvernul meu, parlamentul meu, ........... . Mă gândesc, foarte serios dacă merită să-mi adjudec și funcția de PATRIARH al Românie, sau desfințez ortodoxia, apoi voi converti toată turma către confesiunea care-mi convine mie. Până-n prezent, tot ce mi-am propus am reușit.

26 februarie 2021 8:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.