Conform ultimelor informații, Bugetul Camerei Deputaţilor pentru acest an a primit joi, 25 februarie, raport cu aviz favorabil din partea Comisiilor reunite de buget-finanţe din Parlament.

Bugetul Camerei Deputaţilor pentru anul 2021 a primit raport cu aviz favorabil din partea Comisiilor reunite de buget-finanţe din Parlament, cu 24 de voturi „pentru”, unul „împotrivă” şi 16 abţineri.

Propunerea bugetară pentru Camera Deputaţilor este de 499.267.000 lei credite bugetare. Această cifră reprezintă o creştere cu 18,02% faţă de execuţia preliminată de anul trecut.

De asemenea, creditele de angajament au o valoarea de 550.835.000 lei. Această cifră reprezintă o creștere de 29,69% faţă de suma din 2020.

Integral pe CapitalComentarii

vasile Ce mai poti spune? Nu numai ca nu s-a redus numarul de parlamentari dar au crescut si chieltuielile foarte mult. Probabil s-au mai scumpit si meniurile la cantina parlamentului.Presedintele a spus ca nu toate chieltuielile cu aceasta pandemie sa fie puse in spinarea pensionarilor.Probabil a zis dar a facut cu ochiul ca sa nu ne prindem noi pensionarii.

26 februarie 2021 9:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.