Sistemul de arbitraj asistat video (VAR) nu reuşeşte să elimine complet fazele controversate din fotbal, polemicile privind vicierea rezultatelor fiind încă prezente chiar şi la meciuri din Liga Campionilor

Echipa antrenată de Zinedine ZIdane a reuşit să iasă cu bine din deplasarea complicată de la Bergamo şi a învins, miercuri seara, 1-0, formaţia-gazdă, Atalanta, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Din lotul echipei madrilene au lipsit nouă jucători, între care Sergio Ramos, Eden Hazard, Dani Carvajal şi Karim Benzema, dar misiunea oaspeţilor a fost mult uşurată de decizia controversată luată de arbitrul întâlnirii, neamţul Tobias Stieler, în minutul 17 al meciului. A fost momentul în care gazdele au rămas cu un om mai puţin pe teren, Freuler fiind eliminat uşor pentru un fault considerat din postură de ultim apărător. Gazdele au protestat degeaba, arbitrii din cabina VAR nu au întors decizia oficialului. În doar 10 oameni, Atalanta a rezistat dominării totale a Realului până în minutul 86, când Mendy a prins un şut splendid din afara careului mare.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.