Afirmația profesoarei Cristina Tunegaru că 40% dintre profesori ar fi analfabeți funcțional i-a încurajat pe unii dintre membrii societății civile să reitereze și ei nemulțumirile lor față de cadrele didactice. Cornelia Stavri, secretar general al celei mai mari federații de sindicate din învățământ, răspunde pentru Școala 9 acestor critici și cât de eficientă este evaluarea activității lor de la clasă.

„Această profesoară nu este tot rezultatul școlii românești? Nu înțeleg ce stă la baza unei astfel de afirmații. Nu există studii în acest sens“, a răspuns Cornelia Stavri în legătura cu afirmația Cristinei Tunegaru, într-un interviu pentru Școala 9.

Integral pe LibertateaComentarii

Se baga si Cristina Tunegaru asra-n seama Un fel de Marian Godina al invatamantului din Romania. Toata ziua pe facebook, cu tot felul de opinii, doar sa se afle-n treaba. Azi-maine o vedem lider de sindicat si apoi in parlament taind frunze la caini. Cam asta e traseul devenirii la romani, de ceva vreme incoace. Ca invatamantul din Romania, dupa atatea parasute care s-au perindat pe la conducerea lui, mai are mult pana departe, o stim cu totii.

25 februarie 2021 15:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.