Premierul Florin Cîțu a anunțat, joi, la Bursa de Valori București, că a aprobat în Guvern un proiect de lege care să elimine ”o tâmpenie populistă”, adoptată de fosta majoritate parlamentară ”socialistă”.

Cîțu a explicat că este vorba despre un proiect de lege care abrogă un articol de lege prin care companiile de stat din România nu mai au voie să acceseze capital străin.

Premierul susține că aceste companii de stat au nevoie să fie reformate, iar acest efort financiar nu poate fi susținut din bugetul de stat.

”Eu am făcut o promisiune anul trecut și mulți au zis că e o promisiune de campanie. Nu, n-a fost promisiune de campanie. În Guvern am aprobat un proiect de lege, care s-a dus în Parlament pentru a elimina acea tâmpenie populistă adoptată anul trecut, în fine, în campania electorală, de Parlamentul socialist, de coaliția majoritară socialistă, prin care companiile de stat din România nu puteau să mai acceseze capitalul sau nu mai aveau acces la investitori” - a declarat premierul Florin Cîțu.

Integral pe ProTVComentarii

Pute Partule cand e vorba de tampenii tu pleaca de acolo ca precis toti la tine se gandesc !!

26 februarie 2021 17:01

noi Guvernul PNL/USR si Parlamentul majoritar PNL/USR trebuie si poate - asa cum a facut pt alte pensii si avantaje, sa voteze ABROGAREA Legii "revolutionarilor" cu pensii, indemnizatii, gratuitati pt 3-4 milioane de nasi, cumnati, frati, amante, amici de pahar, membrii de partide, care seaca Bugetul de 32 ani, si nu se mai termina, se inmultesc ca gandacii. Recompense banesti numai pt urmasii directi ai celor impuscati sau ucisi in 89'- acum sunt la 2 m sub pamant. Cine sunt escrocii de-si zic "revolutionari", ce fac ei, unde sunt ei ?! Avem un Stat de Drept cu Politie, Armata, SRI, Jandarmerie, Justitie, fara escrocii "revolutionari"

26 februarie 2021 11:50

ion Iliescu si Roman bolsevici cu state vechi in marxism, au legiferat inca din 1989, Legea "rivolutionarilor", cu pensii si gratuitati de-ti sta mintea-n loc. Escrocii de "rivolutionari", in 31 ani, s-au inmultit ca paduchii, sunt vreo 4 milioane de unchi, matusi, neveste, amante, amici de pahar, cu carnete de partide - de la cateva sute, au ajuns azi la 4 milioane,astia seaca Bugetul Tarii de 31 ani, cine sunt, ce fac ei, ce vor ei - nimeni nu cunoaste. Singurii revolutionari sunt cei la 2 m sub pamant, doar urmasii lor trebuie recompensati. Avem Politie, Armata, SRI, DNA, Jandarmerie, Justitie care apara Statul roman. deci, escrocii "revolutionari" care nu se mai termina - Legea Iliescu/Roman sa fie urgent abrogata.

26 februarie 2021 7:29

Muie postacilor Psd Pai se putea ca imputiti de postaci Psd-isti sa nu il atace pe Catu

26 februarie 2021 6:16

CAMARILA(Fomfilor, Flecarilor,Gagautilor si a Gusatilor) condusa de marele schior, fizician.. Premierul Catu = Fanfaila da din din plisc. Mai fanfaronul inca nu se vede nimic in bunasatrea romanului. Pana atunci fecarii ala Johannis+Orban+Catu ... si multi altii. Voi reveni cu o analiza ampla

25 februarie 2021 18:33

v Ba Pirtule, sint nenumarate exemplele in care au fost vindute societati intregi, sau partial cu niste conditii, de capital cunoastere, retehbologizare etc Ai vazut sa raspunda cineva pt demolarea unor intreprinderi Romanesti, sau zacaminte? Vad ca minciuna conducerii tarii inca tine la o parte din votanti

25 februarie 2021 17:12

noi Dupa pregatirea ta precara de repetent, este ”o tâmpenie populistă” ca PSD mai tine cu dintii de niste intreprinderi strategice romanesti, deoarce toate afacerile dezastruoase si falimentare pt Romania, au fost si sunt cele cu "investitori straini"- care si-au luat talpasita dupa jaf, si au lasat fiarele vechi in seama romanilor.

25 februarie 2021 12:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.