O delegaţie medicală formată din cinci medici şi opt asistenţi români a sosit miercuri la Bratislava pentru a sprijini eforturile sistemului medical de combatere a pandemiei de COVID-19 din Slovacia, ţară care se confruntă cu rata de deces cea mai ridicată din lume, informează AFP, citată de Agerpres.

„Echipa medicală română a sosit în Slovacia miercuri”, a declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al ministerului de interne, Peter Lazarov.

„O parte din aceşti profesionişti din domeniul sănătăţii din România va acorda ajutor la unitatea Covid-19 din cadrul Institutului naţional de boli cardiovasculare din Bratislava”, a precizat purtătoarea de cuvânt a acestei instituţii, Sona Valasikova.

Integral pe G4media.roComentarii

v Este bun ajutorul altor state, dar cred ca ar trebui validat institutul Cantacuzino. Acesta a produs multe vaccinuri pe care le-am facut toti fara urmari si polidinul, iar acuma "nu mai respecta" niste norme straine. Degeaba a trecut in administrarea militara a institutului ca tot importam toate vaccinurile si altele. Se pare ca noi trebuie sa acceptam diverse suzeranitati, incepind cu romanii, turcii rusii, nemtiii etc. Noi trebuie sa cumparam tot de la altii si sa producem sub sigla altora.

25 februarie 2021 23:21

Măi să fie pandemie! Ne facem că facem. După ce am umplut Huniunea Evropeană cu medici școliți din zudoarea boborului rumân, acum userim (salvăm) nu numai Românica, ci și Slovacia, țară care a avut resursele și determinarea să-și testeze toată suflarea împotriva pârdalincului și fantomaticului Cocovid-19,5!!! Nu vă fie cu supărare domnilor guvernanți și prezident, dar aista ecce fudulie curată.

25 februarie 2021 9:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.