William Burns, pe care preşedintele american Joe Biden l-a nominalizat pentru funcţia de viitor şef al Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA), a numit China „un adversar autoritar formidabil” care îşi consolidează capacitatea de a fura proprietate intelectuală, de a-şi reprima poporul şi de a-şi construi influenţă în interiorul SUA, informează Agerpres.

William Burns a spus că, pentru securitatea naţională a SUA, competiţia cu China şi contracararea leadershipului ei „agresiv” sunt esenţiale.

Burns (64 de ani), fost diplomat de carieră care a lucrat atât în administraţii republicane, cât şi în cele democrate, este de aşteptat să obţină facil confirmarea Senatului pentru şefia CIA.

Integral pe Digi24Comentarii

Ca să vezi! Yankeii ar fi trebuit să constate asta încă din 1953 , când n-au putut cuceri întreaga Coree, când China se afla într-o stare economică deplorabilă! Explicația ar fi că încă de pe vremea culturii Cucuteni (acum 6.000 de ani, chinezii aveau legături cu strămoșii strămoșilor noștri daci. Dovada ar fi că în decorațiunie de pe ceramica de Cucuteni regăsim simbolurile strălucitei civilizații chineze străvechi Yng și Yang, ba chiar într-o întreagă regiune din China s-a dezvoltat o cultură identică cu cea cucuteniană! Mai mult decît atât, în rămășițele materiale de pe vremea Cucutenilor au fost găsite semințe de plante din China și invers. N-ar fi exclus prin urmare ca, pe plan spiritual, strămoșii dacilor să fi preluat credința chinezilor în nemurirea sufletului (de unde lipsa temerii de moarte), sau invers, chinezii s-o fi preluat de la strămoșii dacilor! Aici e cheia! Chinezii, fiind și mulți, iar actualmente înarmați cu toată tehnologia hamericană, nu se tem să se ducă la ceruri, pe când drogangii hamericani, așa hiperbolizați cum sunt ei de către cultura hollywoodiană, se cacă în ismene când simt adierea întunecatului zeu al morții, Thanatos! Din instinct animalic, își aduc aminte și de Vietnam, unde au luat o papară de neuitat...

25 februarie 2021 9:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.