Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, care sunt numerele norocoase pentru fiecare zodie în parte. Uneori nativii se pot asocia pentru a-și mări șansele la câștiguri cum sunt cele de la Loto.

Numere norocoase Berbec
Berbecul face echipă foarte bună cu Rac și Scorpion. Dacă sunteți născut între 21 și 31 martie, e recomandat să jucați în ultimele două săptămâni ale lunii, dar nu riscați prea mulți bani.

Dacă sunteți născut între 1 și 10 aprilie, sunteți favorizat în prima jumătate a lunii, iar dacă sunteți născut între 11 și 20 aprilie, vă puteți permite să fiți îndrăzneți în prima săptămână.

Numere norocoase Taur
Taurul face echipă bună cu nativii Vărsător și Pești. Dacă sunteți născuți între 21 și 30 aprilie, prima jumătate a lunii e foarte bună pentru a scrie un bilet. Dacă sunteți născuți între 1 și 10 mai aveți șanse dacă jucați la extragerile din a doua și a treia săptămâna din mai. Dacă sunteți născuți între 11 și 21 mai, e bine să jucați în ultima săptămână.

Numere norocoase Gemeni
Gemenii fac echipă cu parteneri din Berbec și Taur.

Dacă sunteți născuți în perioada 22-31 mai, vă simțiți inspirat în a doua perioadă a perioadei. Dacă sunteți născuți între 1 și 10 iunie, prima jumătate a lunii vă aduce șanse de câștig. Dacă sunteți născuți între 11 și 21 iunie, așteptați să treacă 10 iunie pentru a juca la Loto.

Numere norocoase Rac
Racii fac echipă bună cu nativii din Scorpion și Vărsător.

Dacă v-ați născut între 22 iunie și 2 iulie sunteți sub influența planetară contradictorie. Dacă țineți morțiș să jucați , extragerile din a doua și a treia săptămână v-ar putea aduce noroc. Dacă sunteți născuți între 3 și 12 iulie, a doua parte a lunii vă favorizează. Dacă sunteți născuți între 13 și 23 iulie, numai ultimele 10 zile ale lunii vă aduc noroc.

Numere norocoase Leu
Leii fac echipă bună cu nativii din Fecioară și Vărsător.

Dacă v-ați născut între 24 iulie și 2 august, șansa voastră va fi numai în a doua parte a lunii. Dacă sunteți născuți între 3 și 12 august, jucați în prima parte a lunii. Dacă sunteți născuți între 13 și 23 august, jucați numai în perioada 7-21 august.

Numere norocoase Fecioară
Zodia Fecioară este un element de Pământ, de energie Yin, guvernată de planeta Mercur.

Fecioarele știu foarte bine cum să facă pentru a nu duce lipsă de bani. Foarte atente în privința cheltuielilor, încearcă să economisească cât mai mult posibil pentru zile negre. Plănuiește costurile în avans și nu cheltuiești prea mult. Din când în când, îți face plăcere să cumperi ceva frumos pentru tine.

Numere norocoase Balanță
Nativii zodiei Balanță fac echipă bună cu cei din zodiile Taur și Scorpion, spune numerologul Mihai Voropchievici la ”Magia Zilei”.

Dacă sunteți născuți între 24 septembrie și 2 octombrie jucați numai în primele două săptămâni ale lunii. Pentru cei născuți între 3 și 12 octombrie, se recomandă să jucați la Loto doar perioada între 10 și 20, aceasta vă poate aduce șanse crescute de câștig. Pentru cei născuți între 13 și 23 octombrie, jucați până pe data de 13 a lunii.
Numere norocoase Scorpion
Fac echipă cu parteneri din Berbec și Scorpion.

Cei născuți între 23 octombrie - 2 noiembrie, au noroc dacă joacă în perioada 7 - 16 a lunii.

Cei născuți între 3 - 12 noiembrie, în săptămâna a doua și a treia din lună.

Nativii născuți între 13 - 22 noiembrie, începând cu data de 20 a lunii.

Numere norocoase Săgetător
Săgetătorul poate să facă echipă cu alți doi parteneri din zodia Rac și din zodia Capricorn.

Dacă sunteți născuți între 23 noiembrie și 2 decembrie, așteptați ultima parte a perioadei din lună pentru a juca.

Dacă sunteți născuți între 3 și 12 decembrie, cele mai favorabile perioade sunt între 1 și 10, dar și 24 și 30 iulie.

Dacă sunteți născuți în intervalul 13-21 decembrie, până pe data de 14 ale lunii, evitați să jucați. Dacă e posibil, luați trei bilete de la trei agenții diferite.

Numere norocoase Capricorni
Capricornii , truditorii zodiacului, fac echipă bună cu Berbecii și Vărsătorii, spune numerologul Mihai Voropchievici.

Nativii născuți între 22 - 31 decembrie, au noroc dacă joacă la Loto în prima jumătate a lunii, indiferent care ar fi aceasta.

Cei născuți între 1 - 10 ianuarie, sunt norocoși între 15 și 25 a lunii, 18 fiind ziua cea mai bună pentru ei.

Celor născuți între 11 - 20 ianuarie li se recomandă să joace doar ultimele șase zile ale lunii.

Numere norocoase Vărsători
Vărsătorii dacă doresc să completeze un bilet, pot face echipă cu Gemenii sau cu Racii.

Dacă sunteți născuți între 21 și 30 ianuarie, aveți șanse de câștig începând cu 18 ale lunii.

Dacă sunteți născuți între 31 ianuarie și 8 februarie e posibil să aveți o surpriză plăcută între 1 și 10, dar și 20 șu 30 ale lunii.

Dacă sunteți născuți între 9 și 19 februarie puteți să vă permiteți câteva îndrăzneli, dar numai după data de 18.

Numere norocoase Pești
Peștii fac echipă extraordinar de bună cu parteneri dintr-o zodie de Pământ, Taur, și cu una din Foc, Leu.

Dacă sunteți născuți între 20-29 februarie, ultima jumătate a lunii vă este favorabilă și în special extragerile din ultima săptămână.

Dacă sunteți născuți între 1-10 martie, sunteți inspirați până pe data de 9. Apoi mai aveți un interval între 21 și 28 iulie.

Dacă sunteți născuți între 11-20 martie, e perioadă mai mediocră. Așa că mizați puțin și numai între 20 și 28 ale lunii.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.