Loturile naționale sportive intră în etapa a doua, nu e niciun privilegiu faptul că Halep s-a vaccinat acum, spune doctorul Florin Oancea, directorul general al Institutului Național Cantacuzino. El a explicat că Simona Halep a fost imunizată cu serul Pfizer, în baza unui „agreement (acord, n.red.) între Institutul Cantacuzino și Comitetul Olimpic Român”. Totodată, el spune că vaccinul „a fost alegerea sportivei”. Șeful COSR, Mihai Covaliu, precizează că în acest moment doar Pfizer și Moderna sunt aprobate de Agenția Mondială Anti-Doping.

Simona Halep a fost imunizată miercuri dimineață, la Institutul Național Cantacuzino, fiind inclusă în etapa a II-a de vaccinare, alături de sportivii din loturile olimpice și naționale. „Îmi doream (n.red. – să se vaccineze anti-COVID), dar tot timpul am emoții, însă am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine”, a declarat Simona Halep, după ce a primit prima doză de vaccin anti-COVID.

Integral pe LibertateaComentarii

@@Ăstuia de mai jos Păi, dacă tu chiar n-ai înțeles nimic, nu-nseamnă că toți ceilalți sunt ca tine! Adică tâmpiți... Nu ți se pare logic?

25 februarie 2021 19:39

@25 februarie 2021 0:58 Prin 2016 circula un virus in Brazilia, tocmai in perioada Olimpiadei, care zice-se ca afecta ovulele femeilor si deveneau "sterpe". Tocmai de aia nu s-a dus la Olimpiada. Acum tu cu minte stearpa vii cu ARNm si ADN, dupa cum le prezinti se vede de la o posta ca nu pricepi nimic. Lasa pe altii sa explice, care stiu mai multe. Si asa n-a priceput nimeni nimic din ceea ce-ai vrut sa explici. De la un tampit, ce poti sa intelegi?

25 februarie 2021 19:11

Cam asta e ! Presa de rahat demna de babele care carcotesc pe lavita !

25 februarie 2021 17:00

N-ar fi o problem că s-a vaccinat ceva mai devreme. Prin natura sportului său, ea trebuie să circule și să se expună riscului mai mult decât cei mai mulți dintre noi. Pe de altă parte, este evident că lucrurile evoluează spre necesitatea „pașaportului” pandemic. Doar Bill Gates și ceilalți monștri din umbră ai elitelor globaliste pot călători unde vrea mațul lor, fără niciun fel d„vaccin”. Chiar și șefuleții plasați în plină lumină, cum ar fi Biden, ba chiar și dulapul nost de la Cotroceaua veselă tre să arate o dovadă publică precum că s-au vaccinat, chit că o fac cu ser fiziologic sau soluție slab salinizată! Simona, săraca, și alții ca ea trebuie s-o facă de adevăratelea. Să dea bunul Dumnezeu să nu aibă surprize neplăcute! Așa cum e ea, cu succese și, uneori, insuccese, se află printre puținii români care ne mai fac din când în când și câte o bucurie. Multă sănătate, Simona și să ai parte de copiii pe care ți-i dorești!

25 februarie 2021 8:48

Oltean Are peste 70 de ani si a a viut si cancer, facand parte din categoria celor defavorizati, a avut automat prioritate la vaccin. RUSINE !

25 februarie 2021 4:25

Treaba ei, dar s-ar putea să-și fi luat adio de la visul de a avea copii! S-ar putea ca vaccinurile Pfizer și Moderna, bazate pe tehnologia ARN messager să fie precum înghesuirea elefantului într-un mic magazin cu cristaluri și porțelanuri. Pătrunderea ARNm (acid ribonucleic m) în citoplasma celulei umane, pentru a captura și neutraliza coronavirusul, poate perturba reacțiile și relațiile dintre mitocondrii, segmentele ce compun ADN-ul mitocondrial, în care sunt înscrise codurile ereditare ale indivizilor înrudiți genetic. Este posibil deci să apară nou născuți dereglați genetic, sau să NU apară deloc. Producătorii dau asigurări că serul lor imunitar ar urma să fie eliminat în mod natural din celulă ca gunoi genetic. Să de Dumnedzeu să fie așa, dar acest aspect nu va fi probat decât după apariția unei întregi generații de noi născuți. Deocamdată, tinerii care se vaccinează cu Pfizer și Moderna, insuficient testate, se pun în postura de cobai care joacă la ruleta rusească! Și mai grav ar fi dacă ARNm ar pătrunde și în nucleul celulei, unde se află așa-numitul ADN nuclear, cel care transmite codurile genetice specifice speciilor, ceea ce ar putea duce la cine știe ce bazaconii genetice!!! Desigur, acestea nu sunt decât temeri și speculații ale unui ins cu cunoștințe limitate de genetică, dar este, totuși, extrem de riscantă aruncarea pe piață a unor vaccinuri insuficient testate!

25 februarie 2021 0:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.