Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a avut miercuri o întâlnire cu reprezentanţii Organizaţiei Patronale a Hotelurilor şi Restaurantelor din România şi ai Asociaţiei Furnizorilor din Industria Nunţilor. În cadrul întrevederii s-a discutat despre funcţionarea restaurantelor în condiţiile respectării exigenţelor legale, respectiv prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei.

„În contextul generat de dinamica evoluţiei situaţiei epidemiologice de la nivelul municipiului Bucureşti, raportat la faptul că Industria HORECA se confruntă cu efecte şi provocări fără precedent, pentru a preveni adoptarea unor măsuri care ar putea afecta şi mai mult activitatea economică a partenerilor sociali, în cadrul şedinţei au fost analizate condiţiile concrete de aplicare şi respectare a măsurilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, conform unui comunicat de presă transmis de Prefectura Capitalei.

Integral pe Adevărul



Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.