Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, la Parlament, că obiectivul PNL este ca bugetul pe 2021 să fie votat marțea viitoare. De asemenea, acesta a afirmat că PSD „trebuie să înțeleagă că este în Opoziție”, în contextul în care social-democrații se pregătesc să prelungească dezbaterile pentru legea bugetului.

„Trebuie să înţeleagă că sunt în Opoziţie şi noi nu tratăm Opoziţia aşa cum a tratat PSD Opoziţia atunci când noi eram în Opoziţie. Pe de altă parte, acest buget a fost construit cu foarte multe negocieri, negocieri la nivel european. V-am explicat că România este intrată într-o procedură de deficit excesiv, în care trebuie să ţinem cont de toate angajamentele pe care le avem la nivel european (...)"

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Muie postacului de la ora 19.24..19.30 Mars in p***a ma-ti de jeg de postac Psd-ist cel de Laura 19.24 ...si ..19.30 unul si acelas imputit de postac Psd-ist f.m.m de tigan roman.

24 februarie 2021 20:20

Ludovic Organ = Un mare felar Nu tie rusine mestere flecar L. Orban. La masa verde a lui Iohannis ai ajuns presedinte de camera. Aceeasi rusine sa va bantuie pe intreaga camarila. Va veni vremea sa o platiti. Liberal ce este intreb la cati angajati le-ai dat salarii ?. Prin definitie orice liberal trebuie sa provina numai si numai din mediu privat. Am sa revin mestere

24 februarie 2021 19:30

CAMARILA(Fomfilor, Flecarilor,Gagautilor si a Gusatilor) condusa de marele schior, fizician.. CAMARILA(Fomfilor, Flecarilor,Gagautilor si a Gusatilor) condusa de marele schior, fizician...De asta data flecarul de Orban din somer a ajuns prim ministru si presedinte la Camera. Inginerule ati ajuns la conducerea tarii (evident vremelinc) pe usa din dos. Pacat ca n-ai inteles nimic, nimic din statistica invatata in anul 2 de facultate la Matematici Speciale, mie mi-ar fi fost o mare rusine zice un om care are in sange cursurile de Fizica Satistica. Cu ce drep stai dna pe acel scaun, rusine mare.. nu se potroveste omul si scaul. Data viitoare am sa va fac o caracterizare mult mai dihai

24 februarie 2021 19:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.