Lovitură pentru Nicușor Dan din partea dezvoltatorilor imobiliari. Suspendarea planurilor urbanistice zonale de către Primarul General riscă să se transforme într-un mega-scandal.

Asociația Dezvoltatorilor Imobiliari din România – Urbanis a publicat miercuri o Scrisoare deschisă prin care protestează împotriva intenției anunțate de Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, cu privire la suspendarea planurilor urbanistice zonale – PUZ din București.

”Suspendarea efectelor PUZ-ului contravine prevederilor Legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul care precizeaza ca potrivit art. 56 din actul normativ amintit mai sus, valabilitatea prevederilor documentațiilor de amenajare a teritoriului și de urbanism se extinde de drept pentru acele investiții care au început în timpul perioadei de valabilitate, până la finalizarea acestora, în următoarele situații: a) dacă în timpul perioadei de valabilitate a fost începută, în condițiile legii, procedura de autorizare a executării lucrărilor de construire/desființare.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.