Lucian Romaşcanu, senator PSD, îl trimite pe premierul Cîţu la şcoală şi spune că o "loază" a îndemnat social-democraţii la citit, exact ce nu a făcut el însuşi.

În postarea de pe Facebook, Romaşcanu citează un articol în care se spune că premierul a luat 4 la examenul de treapta a a doua la liceu şi ar fi ratat de două ori intrarea la ASE.

"MOTTO: ”Dragi pesediști, puneți mâna pe carte, cititul nu a omorat pe nimeni! Promit că o să-mi iau eu din timp să vă educ.” – Florin Vasile Cîțu, loază

Romaşcanu: amicul nostru a reușit un măreț 4 (patru) la examenul de treapta a 2-a la liceu
Deci, ca să înțelegem exact, un mediocru, o ”loază” cum ar zice profesorii, vine și îndeamnă la citit, el care exact sportul ăsta l-a evitat în toată perioada lui de devenire.

Pe vremea când nu prea se glumea cu învățătura, amicul nostru a reușit un măreț 4 (patru) la examenul de treapta a 2-a la liceu, examen scris, cu tezele anonimizate, când tu, ca elev, erai singur cu foaia albă de hârtie și cunoștințele pe care le aveai. Sau nu, în cazul Cîțului.

Romaşcanu: După ce mamița l-a trecut clasa, a mai bifat o performanță, a ratat de două ori intrarea la ASE
După ce mamița (recte familionul bine situat relațional și financiar) l-a trecut clasa, a mai bifat o performanță, a ratat de două ori intrarea la ASE.

Mamița nu s-a lăsat și și-a trimis odorul să studieze pe bani, dacă pe creier nu s-a putut, superman fiind acum licențiat în America și groparul economiei românești.

Romaşcanu: Mamița și-a trimis odorul să studieze pe bani, dacă pe creier nu s-a putut, fiind licențiat în America
În consecință, onorabilul, care e genul pe care dacă-l întrebi dacă a citit Biblia zice că a văzut filmul, propune să educe. Un mic sfat, până să educi trebuie să fii mai întâi educat tu însuți... Dar la așa premier, așa guvern, cu eminențe cu școlile ori nefăcute ori făcute în 11 ani.

Deci, la școală, domnule Cîțu! Și vorbim apoi", a scris Lucian Romaşcanu, miercuri, pe pagina de Facebook.


Comentarii

CAMARILA(Fomfilor, Flecarilor,Gagautilor si a Gusatilor) In primul rand sa-i fie rusine celui care l-a numit in aceasta functie. Cum poti tu ca profesor si apoi presedinte al Romaniei care ai terminat cumva Fac. de Fizica cei drept in anonimat sa numesti un astfel de om in inalta functie de prim ministru al Romaniei . In primul rand rusine nemarginita pt presedinte. El adica presedintele a generat impostura in aceasta tara. Cum poate sa vorbeasca de Romania educata, inca odata mare nerusinare. Orice om din aceasta tara indiferent de anumite pareri politice ar trebui sa respinga o astfel de intamplare. Nu mai incape nici un fel de comentariu.

20 martie 2021 20:37

Kinjoro Tanaka Lucian Căcat Romașcanu de la PCR, pardon de la PSD, văd că se pricepe să arunce cu lături în nenea premierul, cum că cică a luat un scaun la treapta de liceu și mă-sa l-a trecut școala. Bine, bine, problema e ca fezandatul bolșevic la fel de împuțit ca ăilalți din tagma lui să dovedească negru pe alb cele vomate de el și căcate între bucile internetului pe Feisbuci. Deocamdată, realitatea demonstrează contrariul că nenea premerul ar fi un ageamiu incompetent, iar activitatea lui profesională înainte de a ajunge un proeminent personaj politic român, demonstrează la fel cum că nenea premerul e un profesionist adevărat. Motiv pentru care-l fut în gură pe Romașcanu și dau mUE PSD-ului! Punct!

28 februarie 2021 2:05

@Muie postacilor Psd Măh Muică măh, ăia de la PSD habar nu au cine dracu sunt eu de le fac servicii. Ți-am mai explicat că la origine sunt liberal în memoria tatălui meu, fost erou din Primul Război Mondial, fost primar liberal într-o comună din Oltenia și fost deținut politic pe vremea comunismului. Cu PSD-ul nici n-am votat vreodată decât în măsura în care liberalii au fost în alianță cu PSD-ul. De acum voi vota însă cu PSD direct, deoarece PNL a trădat idealurile pentru care a luptat tata, iar despre trădătorii neomarxiști cu caș la gură din USR nici nu poate fi vorba. Postările mele nu sunt atât deci atât pentru PSD, cât pentru cei cărora le pasă de interesele naționale ale României. Te vei grăbi, desigur, să scrii că mint. Puțin îmi pasă de părerile și de înjurăturile tale vulgare și inepte. Să fii sănătos și să te lumineze Cel de Sus!

25 februarie 2021 15:17

Alt PSD-eu cu scoala fantoma Budai, cu Spiru Haret, in fata monitorului.

25 februarie 2021 9:47

Ce sa-ti povestesc Nici cu PSD-eii nu mi-e rusine. Incepand cu Dancila si terminand cu Ciolacu, toti sunt academicieni cu steif...

25 februarie 2021 9:46

popaaaa Eminescu in Scrisoarea treia a avut dreptate atunci cand a scris ca :Balbaiti cu gura stramba sunt stapinii astei natii.... Cum nu vii tu Tepes doamne ca punind maina pe ei sa-i imparti in doua cete in smintiti si in misei....

25 februarie 2021 8:01

pop Cataila, se vede ca ai "citit' dar se pare ca nu ai prea dat pe la scoala. Ba baiete te exprimi foarte greu , esti greu de cap ar zice romanii. Eu inca de la inceput am zis sa mergi la logoped, in capul tau este haos baiete si asa numai chitcai.

25 februarie 2021 7:16

@Pavel Td Pavele, Pavele, da tu cât ai luat la treapta a doua de preșcolar? Spune drept! Dacă adunăm notele tale și ale lui Muie Psd, abia fac cât acel 4 al premierului Cuțu-Cuțu de la treapta de liceu! Dă Romașcanu în Cuțu și țipați și voi: Pavel Td și Muie Psd! Amândoi cu „cultura” și cu „educația” însușite de pe pereții closetelor publice. Amândoi analfabeți cu spume, care nu știu nici ei dacă-s mai mult neomarxiști sau mai mult neonaziști! Dar, așa rafistolate cum ar fi ele de către scârbiciile secrete ieșite din mantaua gogolizată a lui Petrov și lăsate în destrăbălare totală de Dulapul de la Cotroceni pentru a fi lăsat el însuși în pace ca să doarmă liniștit în ciubote nemțăști, rezultele ultimelor serii de alegeri arată clar că poporul român își merită pe deplin soarta pe care le-o croiesc javrele analfabete ce colcăie acum prin palatele puterii. Iar voi, postacii javrelor jegoase nu sunteți decât tot niște mici javre nevoiașe, plătite cu firimiturile de la ospăți ca să înjurați și să spurcați pe oricine nu e nici cu voi și nici ca voi!

25 februarie 2021 0:00

Catu = Un fomf pe cinste, rusine pentru un prim ministru dar cam asa este si cel care te-a insurubat Te vor cauta ce note ai avut lascoala si in facultate sa fi sigur. Oricum la oratorie esti maret fomfule

24 februarie 2021 19:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.