Europarlamentarul UDMR Vincze Lorand anunță că miercuri a fost luată în discuție, în Comisia pentru petiții a Parlamentului European, o petiție prezentată în comun de președinții consiliilor județene Harghita, Mureș, Covasna și Brașov privind gestionarea ursului brun în România. Eurodeputatul, care anunță că a susținut petiția, transmite că trebuie găsită „o soluție liniștitoare pentru oameni”, în legătură cu „problema urșilor”.

Eurodeputatul consideră că responsabilitatea principală pentru această problemă revine Ministerului Mediului și anunță că „a lucrat deja” la această temă cu ministrul mediului Tanczos Barna.

Integral pe Digi24Comentarii

unguri tampiti Deci cacatii de unguri dupa ce au taiat padurile acum vor sa omoare si ursii. Dar de ce nu facem si noi presiuni ptr reimpaduriri in harghita si covasna? Daca ungurii refuza atunci sa fie impuscati.

25 februarie 2021 11:09

Pe scurt ! 1.Romania are un guvern national care nu poate fi condus de diferite organizatii europene.2.Petitia seamana a para ordinara si solicita interventii din afara tzarii in probleme care ne privesc exclusiv pe noi cei de aici."Petitionarii" au gresit adresa.3.Opriti defrisarile padurilor si asigurati un habitat normal animalelor salbatice, idiotilor ! Cui nu-i convine convietuirea cu fiintele padurii sunt liberi sa aleaga pusta .Instinctele de macelarire sunt straine poporului roman.

25 februarie 2021 10:58

noi Toata lumea ar avea de castigat - din prigoana impotriva ursilor, daca, membrii UDMR, s-ar impusca reciproc, unul pe celalalt, pana la disparitie, deoarece crimnalii astia, sunt mult mai periculosi decat bietii ursi, care convietuiesc minunat cu romanii de secole !

25 februarie 2021 10:38

Oltean Deci, ca de obicei, ziaristii au inventat o poveste neadevarata. Relocarea ursilor, care s-au grupat langa localitati si chiar in acestea, NU insemna impuscare !

25 februarie 2021 4:28

v Vad ca sint unii adeptii impuscarii ursilor. Eu cred ca trebuie sa-i exportam sa aduca venit statului. iar daca nu sa-i dam altora care nu mai au ursi de aceasta talie la ei in tara Vin strainii sa impuste ursii de la noi, deoarece este un trofeu pt cei care-l apreciaza

24 februarie 2021 23:03

Foarte bine!!!!! Cinste UDMR-ului!!!!! Carcotasii de prin PNL, PSD, USR-PLUS sceauna precum maidanezii!

24 februarie 2021 20:05

Bravo UDMR-ului zice un bun roanan de asta data Oamenii (localnici, cobani, proprietari de animale si chiar turisti, etc) din Romania trebuie sa nu mai traiasca cu spaima ca sunt atacati de ursi. Cei care sunt impotriva sa si-i ia si sa-i pupe pe bot cel putin ...

24 februarie 2021 19:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.