De cîte ori merg spre Aeroportul Internațional Otopeni și de cîte ori mă întorc nu pot să nu remarc mersul leneș al autobuzle Otokar, niște hardughii lungi ca un cîrnat făcut în bătaie de joc. Otokarul cu burduf pentru un oraș aglomerat seamănă cu un fel de mers cu dulapul în spinare prin pădurea deasă și întunecată. Numai prostul se încumetă să o ia la goană cu căruța prin hățișuri. Autobuzele lungi cu burduf de decor circulă mai mult goale de cîțiva ani și nimeni nu realizează cît de mare este paguba. De cînd au apărut, nu le-am văzut încărcate nici pe jumătate. Nu pot trece peste faptul că autobuzele turcești au o fiabilitate mult redusă față de cele europene și că, în anumite locuri, și la anumite ore sunt bune numai de blocat circulația. Ele arată, însă, pasiunea misterioasă a Gabrielei Firea pentru produsele turcești.

Gabriela Firea o ține cu turcii. Astra reacționează

De altfel, Bucureștii au rămas și fără tramvaie noi, în ciuda fondurilor europene existente. Gabriela Firea și gașca sa din Primăria Capitalei s-au agățat cu ghearele de o firmă turcească fără trecut în Uniunea Europeană și cu niște vagoane la fel ca autobuzele cu pricina. Povestea autobuzelor cu burduf de acordeon pe care madam Pandele a ținut morțiș să scrie că sunt binefacerea Primăriei Capitalei și a Consiliului Genaral al Capitalei (să vadă poporul că dotarea orașului matahalele auto este și opera de binefacere și munca depusă de sforarii din Consiliul General) este ridicolă.

Integral pe CotidianulComentarii

Ce faci, Corneluș? Te-ai dat și tu pe brazdă?! Cu ce te-au prins băieții, sau ce ți-au promis? Ori ți-a secat inspirația și simțul dreptății? Trăirăm s-o vedem și p-asta! Sigur, madam Firea o fi făcut și ea unele greșeli, dar s-o acuzi de mafiotisme este puțintel cam mult. Mai ales că s-a zbătut mai mult decât oricare dintre primarii municipali bucureșteni să mai îndrepte câte ceva dintr-un București prost croit și dotat. Probabil că autobuzele turcești au și costat cam un sfert față de cele de la Mercedes, așa că nu poți să fii și cu buzele unse și cu slănina-n pod...

24 februarie 2021 14:03

ion Chiar nu-i este rusine, autorului textului cu insulte si calomnii adresate unei femei, care a fost - nu mai este Primar al Capitalei. Moshneagul misogin este si senil : de 1 an Primar al Capitalei, este Plicusor Dan, din sleahta de descreierati a lu' Clotilda&Co. Bucurestenii au putut sa vada - in acest an, cum orasul se umple de gunoaie, cum dispar spatiile verzi neingrijite de Nebunul care se crede primar, cum santierele someaza - n-au dat spaga potrivita la usr&Co, cum Nebunul concediaza fara temei legal pe oricine - Primaria va plati in Tribunale concedierile ilegale. Si, alte nenorociri comise de sleahta usr-ista de bagabonti. Bucurestenii vor plange cu lacrimi de sange, pe dna. Firea, bai, moshneag misogin.

24 februarie 2021 13:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.