Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt mai îndrăgostiți ca oricând și continuă seria pozelor de cuplu pe paginile personale ale rețelelor de socializare. De când au recunoscut public faptul că formează un cuplu, participarea la emisiuni a devenit ceva obișnuit pentru ei, la fel și distribuirea fotografiilor prin care își arată, în mod public, dragostea.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu de aproximativ un an, după ce prietenia lor s-a transformat într-o poveste de dragoste. Cei doi tineri nu au stat prea mult pe gânduri, iar Edward, convins că fiica lui Pavel Stratan este cea alături de care dorește să își petreacă restul vieții, a cerut-o în căsătorie chiar de ziua acesteia.

Cleopatra și Edward nu se sfiesc să își expună dragostea pe rețelele de socializare, acolo unde primesc în mod constant cuvinte de laudă din partea fanilor. De Crăciun, Revelion, sau fără un motiv special, pozele de cuplu sunt nelipsite. Ultima fotografie distribuită de Edward Sanda este una din dormitorul celor doi. În imagine, tinerii îndrăgostiți nu se află în parc, la filmările unui videoclip, ci în pat! Ca de fiecare dată, instantaneul îndrăzneț a fost apreciat de mii de persoane, în mai puțin de 24 de ore.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.