Polițiștii încep miercuri renumărarea voturilor înregistrate în sectorul 1 la alegerile locale care au avut loc anul trecut, au precizat surse judiciare pentru G4Media.ro.

Primul pas va fi preluarea sacilor cu voturilor, în total aproximativ 1600, depozitați în prezent la Tribunalul București, au mai explicat sursele citate. Vor fi ridicați în tranșe de câte 500 de către o echipă mixtă formată din polițiști și criminalist, întregul proces fiind filmat în permanență, conform surselor.

Operațiunea propriu- zisă de renumărare a voturilor va avea loc la sediul Serviciului Control Intern, fin Capitală, acolo fiind improvizat un spațiu.

10 polițiști au fost desemnați să se ocupe exclusiv de punerea în aplicare a solicitării venite de la Secția Specială, procurorul lansând un termen de recomandare de 2 luni până la care să aibă rezultatul renumărării.

Integral pe G4media.roComentarii

Muie Tudorache La puscarie cu imputitul hot Tudorache,,a furat voturile si a dat vina per USR si Clotilde,,,acum va iesi la iveala procesele verbale facute de imputiti de Psd-isti..

24 februarie 2021 22:54

aurel colceriu cand numara si diamantele lui fostul primar ?

24 februarie 2021 17:13

Renumără pe dracu? Ce să renumere după ce sacii au fost făcuți vraiște de către #rezistacii lui Iohanis et comp.?! Ce altceva decât voturi falsificate puteau să fie în rucsacii useriștilor violatori ai sacilor oficiali lăsați la îndemâna acestora de procurorul rezist desemnat cu dedicație drept șef al biroului electoral Sector 1?! Ar fi suficiente sesizările judecătoarei care a fost adjunctă a procurorului, care a semnalat haosul general al documentelor electoral provocat de procuror pentru a facilita fraudaarea scrutinului în favoarea candidatei USR, țiganca franceză de culoare a pielii, limbaj și imoralitate, Clocotinda lui Aramu indianul.

24 februarie 2021 12:13

xyz Doamne, ajuta Romania sa scape de lepadatura asta de femeie, asta distruge sect.1 al Capitalei !

24 februarie 2021 11:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.