Serviciul Român de Informații continuă seria viralelor pe Facebook printr-un mesaj dedicat zilei de Dragobete. SRI a postat o fotografie care ilustrează expresia „fluturi în stomac”, sub forma radiografiei unei persoane.

În ultimii ani, SRI a făcut o tradiție din publicarea unor mesaje amuzante și ambigue, care fac referire atât la evenimentul din ziua respectivă, cât și la diferite trăsături ale activității instituției.

Spre exemplu, în 8 Martie, pe pagina de Facebook a instituției a fost publicată o urare inedită pentru femeile care își sărbătoreau ziua: ”Sunteți cele mai fidele detectoare de minciuni”. Și de Crăciun, SRI a postat un mesaj amuzant: ”Sărbători fericite tuturor curioșilor”. Mesajul este alăturat unei fotografii în care doi copii îl pândesc pe Moș Crăciun pentru a vedea dacă există sau nu.

Integral pe G4media.roComentarii

Profesioniști, nu glumă! Vorba ceea: „Țara arde și baba se chiaptănă”. În realitate, baba veghează ca în guvern, parlament să intre numai oameni pe care îi agrează și-i controleză. Cu alte cuvinte, să facă și să desfacă guvernele cum vrea mușchii ei.

24 februarie 2021 20:07

razvan vintila ne tinem de vrajeala si de 30 ani,cu ajutorul tacit al SRI,suntem in faliment.

24 februarie 2021 10:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.